My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Wednesday, 20 July 2011

love ?

salam .


today is wednesday right ? okay , sangat boring . aku cuti hari ni . tak kerja . soo , boring lahh . dah lah nak bagun sahur pon tak jadi . haih , ape pon tak boleh .


soo frust !


okay , ingat tak entry aku yang lepas lepas , aku ada janji nak bagitahu korang something kan kan kan ?


okay , nak cerita lah ni , hehehe :)


**malu malu lah pulakk .





okay , just wanna say :





jengjengjengjeng








i




love




him




huahuahuahua




dah , jangan tanya siapa orang tu . malu la , malu nak cerita .


tunggu masa yang sesuai okay .




love ? jyeah .




k baii



tqvm .

LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

3 comments:

  1. beb sape mamat yg bertakhta kat hati hang..
    hahahaha (sibuk je aku ni :) )

    ReplyDelete
  2. hehe .

    ehem , ade lahh .

    nnt aku story mory okay yang ?

    ReplyDelete

comments