My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Thursday, 14 July 2011

Bagaimanakah ??

Salam .


tah apa jadah aku tulis title cenggini . polik den . apa yang aku nak buat actually ni ?

okay . nak share something ngan u ollss :) 


what what ? haha .


wait . 



okay , now i'm sooo sad ;'(


tak caya ? ce tengok ni .



hohoi , huduh betooii muke aku ni nangis . da lah . nyampah tengok . haha .



alalalaa , acahcah je ni . berlakon :P haha



***actually gambar ni takdee pape function pon kat entry kali ni . HAHAHAHAAHA .



okay . actually takdee lah sedih mana . cuma aku rasa rimas doh sekarang . know why ?? sebab aku taksuka if orang paksa-paksa aku couple . hey ! hati mana boleh paksa ! aku taknak , taknak lahh ! jangan paksa boleh takkk  ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


rimas ko tahu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




hah . tension aku . aku taksuka , taksuka lahh hadoy . understand ?



okay , if kau baca. hope kau paham . susah aku nak approve kau jadi boyfiee aku . so sorry . bkn aku tak suka kau . tapi hati aku susah nak terima kau . aku lagi suka kita kawan . jd besties .


okay . .malas nak merapu bagai . thanks a lot because selama ni kau baik ngan aku . ambil berat pasal aku semua . okay. aku hargai semua tu .


au sayang kau sebagai kawan je wehh . tak kurang tak lebih .

okay ?

k bai ,



tqvm .

LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

2 comments:

  1. besties aku wehh .

    ko tak knl kot .

    yg pasti bukan jenal :) haha

    ReplyDelete

comments