My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Saturday, 3 December 2011

meh klik sini !

Assalamualaikum


hello guys , today aku nak story pasal something yang tengah hot sekarang . apakah ? taraaaa !




TOMS














cantik kan ? gojes gila wehh !








cantik kan ? ni lelaki punya patern ahh .







haaa , tang ni khas untuk gugurl .




saboo , bukan ni je yang ada beb . banyak lagii ohh !





























aku tak berapa nak pasti sangat pasal benda benda ni . yang pasti , kasut ni memang awesome gila and tengah hot bak pisang goreng panas . kahkah



kale dia tu yang buat aku macam nak nak nak ! yaa , aku pun bakal beli jugak . 



aku dengar , kasut ni sangat selesa doo . dah tu sebab dia flat . means , dia takde lah nak melecet kaki ann ? sangat cool okay !


harga kasut ni takde lah mahal sangat weh , RM50 jaa . sementara promotion ni . cepatt ! kalau tak , RM80 weh . aku suka aku suka dooo !


kasut ni ada kawan aku yang jual . dia ada kat UPTOWN SHAH ALAM . maii la gi sana !



nak tahu lebih lanjut ? klik SINI .
cepat tau ! siapa cepat dia dapat !



aku pun nak gi beli ni , hikhok >.<


k bye !


tqvm .
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

6 comments:

  1. SitiNurHuda : kan kan? beli la , beli la :D



    N.A.R.I.F : mmg lawa , semad ohh !

    ReplyDelete
  2. lawa sgt , senang ar sebab ta de tumit . law ta melecet .

    ReplyDelete
  3. pompuan n kasut n sgala macam brg shppg mmg tkleh dipisahkan.hahaha

    ReplyDelete

comments