My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Wednesday, 14 December 2011

FAKTA ni weh !

Assalamualaikum



hye guys , korang nak tahu tak 5 FAKTA tentang aku ?



you know why i say that ? because got someone don't know who i'm very well .



and , disebabkan kelas pagi tadi lecturer suruh create kan perangai positif and negatif membe sebelah masing-masing , aku dengan gagahnya tulis pasal Eliyana . Well , aku sentiasa berkepit dengan dia doplohpatjam sekarang . dah macam belangkas . sampai roommate aku cakap kitorang ni dah macam couple sejati . ohh men ! dia dah ada boyfie lah . gila engko aku pulak nak jadi boyfie dia ?








dia sangat cun . aku pulak semakin gelap. ohh men ! seri iskandar ni memang panas gila . -FAKTA






haha . lupakan .



yang penting , meh aku cerita 5 fakta tentang aku .



- SUKA TIDUR DALAM KELAS

ini fakta gila . kekadang , aku masuk kelas , buat muka baca buku and konon konon nya study , padahal aku tidur . dah abis masa , kawan aku kejutkan , and balik kolej . see ? how big i love sleep ? HAHA . so bad ! yang terer nya , aku tak sangka aku boleh tidur time duduk tegak . korang imagine lah sendiri macam mana rupa aku time tu . kahkahkah


- BILA AKU JALAN , AKU TAK PANDANG ORANG

ini memang realiti . aku ni , kalau boleh , aku jalan tunduk bawah je . macam apa je kan ? kang tak nampak jalan pulak . so jalan memang pandang jalanlah . aku tak kan sesekali pandang muka orang . serius weh . aku MALU . homaii , kalau lah kawan aku baca mesti diorang tak percaya sebab perangai aku ni kalau dah kenal dengan seseorang tu , tak dijangka ! sangat lah berbeza . so jangan jangka kan aku ikut pandangan pertama korang . haha


- AKU KADANG-KADANG GEDIK

ohh yaa , ini pun realiti jugak . tapi bila aku rasa aku ni tetiba je macam gedik , cepat cepat aku cover ayu . kahkahkah . means , aku akan cakap sendiri , "eh, gedik gila kau aziemah!" ohh yaa , itu salah satu cara nak bagi orang tahu bahawasanya aku bukan gedik sebab aku gedik , tapi TERGEDIK . err , paham tak ?


- BILA AKU TENGAH MENANGIS , JAUHI AKU !

yang ni pun sama jugak . tak kiralah tengah menangis tahap macam mana pun , even aku menangis macam aku nak banjir dalam bilik tu , better tinggalkan aku sekejap . tunggu lah esok hari nya , baru korang pujuk . know why ? sebab jumlah air mata yang keluar tu akan bertambah banyak , banyak dan banyak bila ada orang yang prihatin and tanya , "kenapa weh? okay tak ? weh , ce cte!" grrr . aku memang sensitif . sensitif aku bila aku dah start menangis , habislah . so , biarkan aku reda, baru korang tanya .


- MULUT AKU MAIN LEPAS JE

ni fakta yang kawan kawan aku selalu cakap kat aku . aku jenis yang cakap main lepas je . kira mulut laser laaa . kekonon nak nasihat orang , tapi nasihat cara tak betul . kahkahkah .contoh , "weh, ko tak gosok gigi ke? busuk doo!" homaiii , kalau lah aku jadi orang tu , comfirm aku terasa . kecian orang tu . hahak .




aku rasa dah cukuplah 5 kan ? nanti kalau ada fakta fakta menarik tertarik tu , aku cerita kat korang lagi naaa !







DON'T JUGDE THIS GIRL BY HER FACE . -FACT




k bye !



tqvm .
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

6 comments:

  1. hahahaha...bagus2.leh knal tuan blog ngan lbih dekat

    ReplyDelete
  2. satu lagi fakta! tuan blog nie rjin update blogNye..

    ReplyDelete
  3. ha? ohh . memang ahh . ape gune ade blog tp tak update an? haha . btw , tengs sudi singgah :)

    ReplyDelete

comments