My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Saturday, 3 December 2011

Segmen | Genk Cari Blogger

Assalamualaikum











taraaa ! hari ni aku bosan , merayap pergi blog orang , join segmen sana sini . kahkahkah


and hari ni aku join segmen kat atas tu .




yaaa ! aku selalu join segmen GENKCORNER . sebab best ! tak menyusahkan hidup aku untuk meng-tag orang lain , kahkahkahkah .



korang yang tak tahu nak hapdet benda apa tu , meh laa join sini ! pakat ramai ramai nahhh !



tarikh tutup : 10/12/2011,Sabtu, jam 2 petang



jom terjah blog lain !




k bye !


tqvm .



LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

22 comments:

  1. Datang dari segmen yg sme.. hehe

    http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. hi saya dr segmen y sm gak..... jom terjah tempat sy...dah follow awk

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yang sama ..
    jemput singgah blog saya ye :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang same..

    salam perkenalan..!!!

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama :)
    btw, folo kamu =D

    ReplyDelete
  6. sy dtg dr segmen yg sama..jom terjah blog sy..
    http://heartstorylife.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  7. same segmen..following u. do mine! :-)

    http://misspinkaholicx.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  8. akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  9. selamat berkenalan :D dari segmen sama.follow u :)
    http://shuhada90.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  10. terbang dari segmen yang sama

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    selamat berkenalan
    jom singgah sana pulak :)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg same.

    done follow u :)

    singgah belog kita plak eh,
    http://saiyapunyastory.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  12. hye..salam blogger..datang dari segmen yang sama..done follow u..jom datang blog saya plak..=)

    ReplyDelete
  13. Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  14. Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  15. follow sy jgak;

    http://princess1405.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  16. daripada segmen yang sama :)
    http://lynnamalina-overtherainbow.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  17. hye..
    dari segmen yg sama..
    follow u..
    jgn lupa singgh di blog dya k..
    http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  18. Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete

comments