My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Sunday, 13 May 2012

SENDAT ke?

Assalamualaikum 






pernah dengar sendat ? pernah kan ? Sungai Sendat ? tak ? okayy , meh aku cerita . haha


actually , semalam aku and kawan kawan kawan kawan lain pergi menghilangkan diri kat Sungai Sendat ni . atootoo dekat Ulu Yam jee . dekat tak dekat ahh . dekat 2jam jugak baru sampai . dengan jalan jem lagi kan ?


kemain aku eksaited bangun pagi pagi buta , sebab Muiz cakap pukul 8 dah gerak . so , pukul 7 dia datang amik aku , wany and athirah dekat rumah aku . tapi , sangat mengecewakan hati aku bila pukul 7 aku dah terpacak depan rumah , dia tak sampai sampai lagi . ahhh TENSYEN . dah lah perut bunyik bunyik lagu dangdut !





penat aku dok tunggu atas motor ni . haihh


last last datanglah satu kereta myvi putih amik kitorang . hmm . Nazri yang amik . then dia bawak pergi rumah Akmal (taiko besoo) . ohh men , gua dah agak dahh ! that time , dah pukul 8 lebihh . haihh sabar je laa .




tunggu semua datang , last last , gerak dalam pukul 9. aku , wany and athirah naik kereta Nazri , myvi putih . so , benti kat Shell kejap sebab kitorang tak sarapan lagi . tunggu kat situ je dah 1jam . tunggu Muiz and yang lain lain datang . sebab total semua 6 kereta , 1 van . ramai kann ??


this time dalam kereta Nazri :)





athirah aku wany


yg ni tak ingat nama . kawan nazri haha


ni lah nazri .  suruh pandang kemera takmoo . malu katanyaa :DD


okayy , lepas semua dah ada , tetiba pulak aku wany and athirah kena transfer pergi naik kereta Muiz . nasib baik gen-2 . tapi nasib takde baik sangat . HAH ! Hambik kau . Muiz bawak kereta memang AWESOME . kitorang menjerit jerit je dalam kereta . wordless . lupa , dengan Syaza sekali . bila bosan dalam kereta, nyanyi . ahh lantak . aku bosan time tu . haha


this time dalam kereta Muiz :(


 muiz malu :PP


syaza :DD


wany aku athirah :)


athirah tetiba malu XD



ehh ? cerita pasal ontheway nak pergi pun macam dah half page kan ? 


okayy , gerak pukul 10 something , then sampai pukul 1 . 3jam ? haha. motif? sebab SESAT okay . haha lawakk . dah la masing masing perangai macam hape . gilaa . bawak kereta macam orang gila . haha


then sampai sana , terus barbeque . acano eja ? ahh lantak . then boboy semua pergi mandi . aku and wany je tak jejak sungai . HAHA . malas okay .





hah orang kuat ni !


adib , bajet main gitar . takde bunyik pun . haha


syaza and muiz . muiz cakap dia aaron . = ='


bulat and muiz . sahabat sejatii**








then makan , solat jap , gelak gelak , pukul 5 something gerak balik . thanks Nazri sebab paham . yela , bawak anak dara orang mana boleh balik lambat kan ? hewhew


sebelum balik , wajiblah tangkap gamboo dulu an ?


gadissss :DD


with ustaz naim :P


red geng XD
adib aziemah muiz


me and syaza


me and ustaz naim .
dia cakap gambar ni jgn masuk facebook . takut kantoi ngan gf lettuww . sorry termasuk belogg XD



singgah solat kejap , pastu pergi makan kedai mamak . okayy ni best . tapi tak semua ada . aku wany athirah muiz nazrin nazri lalang and siapa tah sorang lagi tuu . kawan dorang . time ni lah baru dapat borak puas puas . gosip gosip kan? dengan phone aku bateri dah meninggal , jam masa tu pukul 8 lebihh . pehh mesti umie call . tapi acano an , bateri takdak dah . call lah umie guna fon Muiz . umie cakap , takpe . boleh . yeayyy !




then pukul 9 lebih , sampai rumah . resttttttttttttttttt . pengsan




opss , lupa Nazrin i ikut :DD


eh eh? abaikan 3 orang belakang tuu . sibok je ! haha

first time tangkap berdua okay . *malu*






big thanks to Muiz and Akmal sebab dorang yang buat event nihh .
adib naim azley alyn syaza wany athirah nazrin lalang nazri bulat , kawan kawan akmal , kawan kawan muiz . ramai okayy . kawan dorang yang ramai tuu . okayy mengeratkan silaturrahimm . hehe


alahai , gamboo reramai takde dalam fon aku :(


sorry la , gambar semua buruk , fon murahkan ? tak sempat nak edit nih , terus upload. sorry blurr . hihi :))


k byee




tqvm .
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

4 comments:

  1. you comel kot kt sane! hahahaha

    Hubby♥

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. HAHAHAHA! tu FAKTA

      Hubby♥

      Delete
  3. suka gamba last.. sweet and kelakar sebab orang kat belakang over.. hahaha
    :D

    ReplyDelete

comments