My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Friday, 4 May 2012

meronggeng with kakak gedikku !

Assalamualaikum




hai hai , bangun pagi tadi , pukul 10 . then online . aku tengok kakak aku online. dalam hati ,


"haihh minah ni nak pegi ke taknak?"




semalam aku punyalah semangat nak dating dengan minah tu . hmmpp . sabar . aku pegi mandi then dia datang rumah . punyalah beria aku bersiap , umie tahan , suruh makan dulu kat rumah . after makan semua , baru gerak . 




paling best , hilman tak ikut, hewheww .






memang gila enjoyy .




pegi sunway pyramid je pun . then pegi shah alam , then singgah carrefour .




pukul 10 sampai rumah , kena bebel :/











alahai cover tak habiss!








i love leopard <3







makcik tu sempat berfacebook lagi even tengah drive haih --'







tapi agak pelik ye hari ni . sebab ?? tak tengok movie ! hahaha :DD






k bye




tqvm
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

4 comments:

  1. I love leopard aummmmmmm! HAHAHAH!
    you nmpak comel!

    Hubby♥

    ReplyDelete
  2. lawa nyaa kakak azie , mcm adik dia :)

    ReplyDelete
  3. eh eh mana adaaa . adik dia serabai jaaa . ecah lah lawa :)

    ReplyDelete

comments