My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Monday, 7 November 2011

Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

Assalamualaikum




hello uolls , hari ni aku join lagi segmen baru =)










syaratnya , korang kena letak entri korang yang korang rasa semua orang patut baca .



easy right ?



tarikh tutup : 11 / 11 / 2011 pukul 11 pagi . wahh . awesome je dia punya tarikh an an ? haha




so , kat sini , entri yang aku nak share ngan uolls yang ni . memang uolls mesti baca . ilmu tau !









SO , IF UOLLS NAK JOIN , KLIK JE BANNER ATAS TU YE =)




k tata ,



tqvm .
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

14 comments:

  1. cikhoneybee dtg dr segmen yg sama. jmpt ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen same:)
    da follow awak.follow sy gak ye:)

    http://betterfly2u.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  3. tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..weeee!!! =))

    *dtg dri segmen yang same..^^

    ReplyDelete
  4. hype...ida dr segmen yg sm jg
    jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
    keep in touch ^_^

    http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  5. ary pun ader join jugak..
    ary dtg nak polo dan baca entry..
    jemput baca entry ary ye..
    jangan lupa polo tau...

    http://ariasputera.blogspot.com/2011/11/aku-dulu-terdiam-menerima-anugerah.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama:):)
    sudi jemput baca:)


    www.atyraalwi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Vroom vroom vroom...anis datang terjah blog ni...Dari segmen yg sama..sorry terlambat, tayar skuter pecah...hehehe

    ReplyDelete
  8. Tok! Tok ! Tok!! Eza Boom BOOM mendarat kat sini.. Hari tu terlepas flight. Hari ni baru beli tiket flight baru. Sebab tu terlambat dan sekarang singgah sini golek-golek. Ngeeeee….

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  9. Wow ! Awesome blog .. Done follow u . Jom la bace cerpen yg saye buat :) http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/2011/12/black-vs-white.html

    ReplyDelete

comments