My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Thursday, 3 November 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500

Assalamualaikum







taraaa ! comel kan ? comel kan ?




hari ni aku rajin nak menjoin benda alah cenggini . tehee =)

syarat tak susah mana , tapi blog dia sangat awesome yang buat aku tertarik nak join segmen ni . kehkehkeh



jom lah reramai join ! tapi makesure follower korang tak lebih 500 yee . harap maklum .


klik banner untuk join ye !


TARIKH TUTUP : 11NOVEMBER2011 , 2petang :)



k tata ,



tqvm .
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

14 comments:

  1. singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

    http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  2. follow awk balik.. dri segmen yg sme... =)

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari segmen yg sama.... =)

    ReplyDelete
  5. singgah melawat dari segmen genk dan follow kamu

    ReplyDelete

comments