My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Friday, 29 June 2012

ME TODAY

Assalamualaikum


today, tak buat apa. bangun pun lambat. then bangun jee, terus text someone. really miss him so much. tapi dia tak reply :/ maybe dia ada dalam kelas kot time tu. it's okay. lepas tu terus basuh baju, sidai baju.

on lappy, online sampai lapar, perut dah bunyik tahap cengkerik. then pergi lah beli makanan. sampai lah sekarang, tak reti nak buat apa. duduk depan lappy seolah-olah lappy je yang ada dalam bilik ni. serious, i'm so bored. sangatttttttttttttttt!

malam tadi ayah text ,




*ayah pun typoo* like father like daughter
hmm nasib baik ayah ada. thanks ayah. kalau ayah tak text, mesti azie nangis lagii :'(


semalam umie mesej jugak. tapi takpe la, biar aku je yang tau.

sooo sad. hati nak balik, tapi badan tak sanggup.
tangguh next week jelaa.
nak balik next week! kalau takde halangan laa.


so hari ni , esok dan lusa just duduk dalam bilik SAHAJA . takmo keluar .


k bai
tqvm.
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

2 comments:

  1. Jgn lahhh sesedihhhh bie kn de ngn youu.. :(

    cool okey..

    Hubby♥

    ReplyDelete

comments