My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Tuesday, 27 November 2012

Reunion 5 Science 2 2012

Assalamualaikum


ahad lepas, after hampir 2 tahun tak jumpa, finally kami berkumpul buat jamuan sikit untuk pelajar 5 Sains 2, batch 2010. rasa excited gila sebab dapat meet diorang. bayangkan, 2 tahun tak jumpa weh. lepas dapat result SPM, terus menyepi. facebook je penghubung kami semua *ceh ayat gramatis*


kami berkumpul buat jamuan makan sikit dekat rumah Babad. thanks Babad sudi korbankan rumah kau, hehe. selalu orang tak buat makan-makan macam ni. orang selalu meet dekat shopping complex, tengok wayang what so ever kan? tapi disebabkan budget tak mencukupi, and ramai yang macam susah sikit nak keluar jauh-jauh, so kami decide buat jamuan macam ni je. jimat duit, jimat masa, and senang je nak urus.


tapi, tak semua ada sebab ada yang still tak cuti semester lagi. Shafiq, Solihin, Wawa, Ekin, Dayah, Lailatul, Afifah and Farhana tak dapat datang. rindu diorang. takpe, next year kita meet ye semua :)





gambar ni je mampu tayang, haha.
tak berapa clear sangat. hihi sorry



bytheway, nak bagitau, korang punya perangai tak berubah macam dulu. sorry Azman, aku kutuk kau. bhahahha :D masing-masing makin cantik, makin handsome. ganteng gituww. haha

tak lupa, thanks Faiz sebab jemput aku dekat rumah, thanks Acap sebab hantarkan aku balik. hehe. jasamu dikenang, cewahh.



Sincerely,
Aziemah Ash'ari
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

4 comments:

  1. Replies
    1. memang seronok :) terubat rindu nak sekolah, hihi

      Delete
  2. makin jsles eku tengok post pasal reunion T.T

    ReplyDelete
  3. wah! best nya! hehe.. kelas korang ramai.. tu yang kadang2 susah nak kumpul..kelas akak dulu 12 ketol je.. tiap cuti, tiap raya jumpa! haha!

    ReplyDelete

comments