My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Thursday, 29 November 2012

Me Today #13

Assalamualaikum


Disebabkan berapa hari je lagi nak balik UiTM tercinta, so semalam me, athirah, wany and hanany meronggeng together gether untuk beli barang balik sana. ha for uolls information, wany n athirah uitm arau, hanany and me uitm perak, muehehe.




wany :)



athirah, merangkap driver kami hihi. thanks athirah! org bagi duit minyak takmo amik. haha.




nany comel :) dah lama tak keluar dgn dia. 



So semalam memang betul-betul menghabiskan masa dekat Jusco Bukit Tinggi je. dari pukul 12 tengah hari, sampai pukul 4 baru balik. ini shopping, solat and lunch SAHAJA. tak tengok movie or what else pun okay. al-maklumlah, semalam bawak duit cukup-cukup untuk shopping je. tiada masa n peruntukan nak singgah tengok movie bhahaha.


ops, lupa. masa tengah lunch, jumpa sorang awek ni. macam kenal. rupanya Fatin. k. dia tak gerak saing kitorang, dia gerak dengan jiran tersayang. hihi. so meet dekat food court je. then salam, time tu pun dah nak pukul 4, so kitorang balik la tinggalkan dia dengan jiran dia, hihi. sorry atin :p






duit kemain habis beli barang. boros gmah! borossssss! 


now semua barang dah settle. tinggal barang yang gedik-gedik je belum beli. muahaha.



EH KEJAP !




HIHI :)


goodluck athirah, wany, fatin and nany untuk semester baru nanti :) eh korang sekali ea!

k bye!

Sincerely,
Aziemah Ash'ari
LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

3 comments:

  1. Sampai hati x ajak >.< Huwaaaaa T.T

    Hubby <3

    ReplyDelete
  2. mod! akak pon hari tu nak masok beli kasot kat situ.. :p

    ReplyDelete

comments