My Beautiful Life
From Allah, to Allah

Friday, 25 January 2013

Me Today #14

Assalamualaikum



hello, i'm here Selangor !




but, until this Monday only. 



kalau dulu, aku rasa macam nak sangat balik uitm, rasa semangat tu membuak-buak nak study. tapi sekarang?
kalau dulu, aku rasa rajin je nak buat apa-apa, tapi sekarang?
kalau dulu, aku rasa seronok je bila duduk dekat sana, tapi sekarang?



tapi sekarang semuanya dah berubah.
aku rasa nak duduk dalam sebuah rumah yang ada aku je dalam tu.
aku tak nak siapa-siapa ada.
aku nak sorang.
aku nak hidup aku tak diganggu sesiapa buat masa ni.
aku tak nak jumpa siapa-siapa setakat ni.
aku tak mampu.
aku tak larat.
aku tak nak tu semua.




aku tak tahu kenapa aku rasa macam tu.


aku sedang mencari sesuatu. ye, sesuatu tu akan aku perolehi satu hari nanti. cuma perlu sabar menunggu. yaa! aku mesti sabar. tempuh semua ni dulu. tempuh duri kehidupan.


ingatlah wahai diri, andai kau tidak berdaya lagi, Allah tetap bersamamu. Dia Maha Kuasa.




sesungguhnya hatiku terlalu halus, tak mampu nak menjaga perasaan orang, tak mampu nak hidup kalau terpaksa menipu. tak mampu dek hati untuk meneruskan perasaan ini.


KENAPA SAYA SELALU FIKIR PASAL AWAK? KENAPA?????????

SAYA BENCI.
SAYA TAK SUKA.
TOLONG JANGAN MUNCUL DALAM MIMPI SAYA LAGI.
MOHON.




mr.wfn, imissyou :*



Sincerely,
Aziemah Ash'ari

LIKE lah kalau suka entri ni! TERIMA KASIH :)

3 comments:

  1. perasaan tu normal gmah.. akak pon alami situasi yg sama.. mula2 semangat study mengalah kan segalanya.. at the end, rumah lah yang di ingat2kan nya.. soal jaga hati orang tu, yes, susah.. memang susah! jaga kan hati diorang sampaikan hati kita tah ke mana! sabar je la.. Allah is always be there for you.. :)

    ReplyDelete

comments